Bilane våre

Scania Interlink 2018-modell. Halvturist med regulerbare stoler, aircondition, individuelle leselys, trepunkts setebelter og EURO6-motor. Dette er vår nyeste buss som vi er meget stolt av å presentere for deg! Kapasitet 51 passasjerer i tillegg til guide. Velkommen ombord!

 

Mercedes-Benz Sprinter 519: Bussen er topp moderne og har det beste utstyret som fins på markedet for gjestenes ypperste komfort! Aircondition, regulerbare stoler, individuelle leselys samt forvarmer for å nevne noe! Bussen har EURO 6 motor som er det ypperste som finnes innen miljøteknologi. Med å benytte denne bussen bidrar du dermed til forbedret miljø i forhold til eldre busser. Uten at det koster deg noe ekstra!
Mercedes-Benz Sprinter 519: Bussen er topp moderne og har det beste utstyret som fins på markedet for gjestenes ypperste komfort! Aircondition, regulerbare stoler, individuelle leselys samt forvarmer for å nevne noe! Bussen har EURO 6 motor som er det ypperste som finnes innen miljøteknologi. Med å benytte denne bussen bidrar du dermed til forbedret miljø i forhold til eldre busser!

 

WIN_20150804_134403
Fjordhestens Iveco Indcar med plass til 23 passasjerer er perfekt til skreddersydde turer for små grupper. Klimaanlegg, regulerbare stoler og individuelle leselys gjør den svært godt egnet for lengre turer!

 

Vår 53-seters Scania Omniexpress. Den har komfortable stoler med regulerbar rygg, individuelle leselys og luftdyser over hvert sete, aircondition m.m.

 

Logo Fjordhesten uten ramme

 

Fjordhesten  -for farande fant!

– for farande fant –