Referanser

Odd Erik Hovde, Driftssjef Nobina Norge AS:

«Nobina Norge AS har vært operatør for anbudspakke Nordhordland fra 2009. I store deler av denne perioden har vi benyttet Fjordhesten som underleverandør.

Ingenting kan måle seg med en underleverandør som tar det fulle og hele ansvaret for at oppdraget blir utført – også i de tilfeller det oppstår ekstraordinære situasjoner.

Vi har ikke registrert et eneste avvik.

Det er nå klart at ny operatør overtar i neste anbudsperiode.

Vi vil takke Fjordhesten, Tom og ansatte for godt samspill.»

 

 

Erling Ola Fykse, Nordhordland Ballklubb (NBK)

Vi er veldig godt fornøyd!

Vi har benyttet Fjordhesten som transportleverandør for barn fra Alversund til Knarvik.

Fjordhesten Turbuss AS har vist stor fleksibilitet og yter god service. Bussene er rene og velholdt, og sjåførene er dyktige og pålitelige.Daglig leder viser yrkesstolthet og er løsningsorientert.

Vi kan anbefale Fjordhesten på det sterkeste!

 

-Mads Johan Glatved-Prahl Lunde, Nordhordland Elektro A/S:

Superfornøyd!
Vi benyttet Fjordhesten fra Hundvin til Arna stasjon med retur under årets Skarverennet! Sjåføren imponerte med rykende varm kaffe og strålende humør kl 04.50!!!

I ettertid har firmaet eg jobber i også brukt Fjordhesten då vi hadde blåtur. Kjempefornøyd med den turen også!

Imponerende!
Anbefales!!

 

– Njål Hansen Wilberg,
Styreleder i Stiftinga Utkant (Utkantfestivalen):

«Utkant har i flere år hatt gleden av å jobbe med Fjordhesten i forbindelse med transport av artister til og fra festivalen. Vi oppfatter Tom som profesjonell, positiv og engasjert. Vi bruker han derfor på de mest profilerte oppdragene. Vi gleder oss til å jobbe med Tom de neste årene og anbefaler Fjordhesten på det varmeste.»

– Rod Harris – Scuba Diver:
Great friendly service with a commentary on interesting features as we drove from the airport to our destination. At a 4.30 am pick up Tom had fresh coffee available – don’t get that in UK taxis!! Would use again without hesitation.
– Dag Bogetvedt, Managing Director, Air Liquide Offshore AS :
«Vi hadde gleden av å leie inn transport fra Fjordhesten AS for våre ansatte og gjester i forbindelse med et stort kundearrangement der vi var sponsor. Service og oppfølging både i bestillingsprosessen og ikke minst under selve oppdraget var over forventning. Det er tydelig at selskapet er drevet av en gründer med eierskap og et genuint hjerte for kundebehandling!
Det er ingen tvil hos oss hvem vi bruker nesten gang! Vi anbefaler svært gjerne Tom og Fjordhesten AS til andre!»

 

- Grethe R. Adoff, Prosjektleder, Norsk Sjømatsenter: 

Takk for vel gjennomført 2 dagers tur fra Fjordhesten AS som sørget for at våre gjester fra Canada ble transportert trygt i distriktet vårt på besøk til oppdrettsnæringen. 

Når vi har gjester som skal på besøk og omvisning til næringen har vi ofte et stramt program som skal holdes, vi skal nå ferjer og  være fremme i god tid.

Dette fungerte aldeles utmerket og vi kommer til å benytte oss av Fjordhesten AS igjen.

– Mai Kristin Nilsson :

«Jeg brukte Fjordhesten AS i forbindelse med feiring av et jubileum. Gjestene ante ingenting om hva eller hvor de skulle. Jeg hadde lyst at alle gjestene skulle kjøre samlet, og alternativet til tre maxitaxier ble en veteranbuss fra Fjordhesten.

Vi fikk da gleden av å kjøre en snart førti år gammel buss, hvor alt interiør og eksteriør var godt bevart. Sjåføren stilte i uniform og det ble en staselig og morsom start på kveldens event. Sjåføren fortalte historien til bussen, og kjørte oss til bestemmelsesstedet. Samme buss og sjåfør hentet oss for å bringe oss trygt tilbake til byen. Selvsagt ble klassikeren «En bussjåfør, en bussjåfør det er en mann med godt humør» stemt i på vei hjem.

Det var et kjempefint minne for både jubilanten og gjestene- og vi kan anbefale Fjordhesten AS til lignende arrangementer»

Logo Fjordhesten uten ramme

– for farande fant –